Често задавани въпроси

Общи въпроси

Поръчка се прави през сайта, след регистрация и приемане на общите условия.

Не се приемат поръчки по телефон, имейл, Facebook.

Регистрацията става чрез натискане на бутона "Регистрация" и попълване на формуляра за регистрация. На посочения от вас имейл ще получите потвърждение за успешна регистрация.

Най-често срещаната причина е недовършена поръчка. (разбира се причината може да бъде и друга) Ако завършите правилно поръчката си, ще получите автоматичен имейл, че поръчката Ви е получена от нас и тя се обработва. Ако не получите имейл няколко минути след финализиране на поръчката, то тя не е завършена и не е приета от нас.

Пратките се транспортират и доставятс куриерска фирма Спиди

Срокът за доставка е 2-3 работни дни в зависимост от вида доставка, който сте избрали и населеното място.

Икономична доставка със Спиди – обичайното време за доставка е 2 работни дни. Т.е. ако направите поръчка в понеделник до 14:00 часа ще я получите в сряда. Изключение правят малките населени места, където куриерската фирма доставя пратки по определен график. По тази причина е възможно допълнително забавяне, за което ще бъдете изрично уведомени по телефона.

Експресна доставка със Спиди – поръчки направени до 14:00 часа в работен ден се приемат и обработват на същия ден и се доставят на следващия работен ден. Изключение правят малките населени места, където куриерската фирма доставя пратки по определен график. В конкретния случай ще бъдете уведомени по телефона.

 

Поръчки направени след 14:00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в почивен ден (събота и неделя) или официален празник, се обработват в първия работен ден, следващ почивните дни.

Поръчки се доставят и в събота в по-големите населени места след изрична заявка на клиента. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

Въпреки, че доставки се извършват в събота, моля имайте предвид, че за нас събота и неделя са почивни дни и поръчки не се обработват. Т.е поръчки направени след 14:00 часа в петък ще бъдат обработени и предадени на куриер за доставка в понеделник.

Цената за обикновена доставка (2- 3 дни) за поръчки до 100 лв. е 4.90 лв. за цялата страна.

Поръчки над 100 лв. се доставят безплатно. Това не важи за експресните доставки.

При поръчки над 100 лв., които надхвърлят 3 кг., за всеки започнат килограм над лимита се заплаща допълнително по 1.20 лв.

Цената за експресна доставка е 5.90 лв. за цялата страна. Тя се заплаща независимо от стойността на поръчката.

Поръчки се доставят единствено на територията на България.

Плащането става с наложен платеж, на куриер, в момента на получаване на пратката.

Ако е наложителна промяна, молим, обадете ни се по телефон – възможна е промяна единствено преди да сме предали пратката на куриер. Промени подадени по имейл, Facebook може да не бъдат получени и обработени навреме, затова е важно да използвате телефон.

Ако желаете да се откажете от поръчката, молим свържете се с нас на посочения телефон.

Достатъчно е да ни кажете номера на поръчката или Вашите имена.

Да, ако сте юридическо лице , ние ще Ви издадем фактура. Нужно е да ни предоставите фирмените си данни като коментар към поръчката или като отделен имейл.