Условия за доставка

Доставка на стоки

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди.
Доставки в чужбина не се извършват.
Срокът за доставка е 2-3 работни дни в зависимост от вида доставка, който сте избрали и населеното място.
Икономична доставка със Спиди – обичайното време за доставка е 2 работни дни. Т.е. ако направите поръчка в понеделник до 14:00 часа ще я получите в сряда. Изключение правят малките населени места, където куриерската фирма доставя пратки по определен график. По тази причина е възможно допълнително забавяне, за което ще бъдете изрично уведомени по телефона.
Експресна доставка със Спиди – поръчки направени до 14:00 часа в работен ден се приемат и обработват на същия ден и се доставят на следващия работен ден. Изключение правят малките населени места, където куриерската фирма доставя пратки по определен график. В конкретния случай ще бъдете уведомени по телефона.

Поръчки направени след 14:00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в почивен ден (събота и неделя) или официален празник, се обработват в първия работен ден, следващ почивните дни.
Поръчки се доставят и в събота в по-големи населени места след изрична заявка от страна на клиента. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.
Въпреки, че доставки се извършват в събота, моля имайте предвид, че за нас събота и неделя са почивни дни и поръчки не се обработват. Т.е поръчки направени след 14:00 часа в петък ще бъдат обработени и предадени на куриер за доставка в понеделник.
Молим най-учтиво отваряйте пратките си в присъствието на куриер! Ако констатирате проблем с поръчката е необходимо да бъде съставен протокол!
Цената за обикновена доставка (2- 3 дни) за поръчки до 100 лв. е 4.90 лв. за цялата страна.
Поръчки над 100 лв. се доставят безплатно. Това не важи за експресните доставки.
При поръчки над 100 лв., които надхвърлят 3 кг. за всеки започнат килограм над лимита се заплаща допълнително по 1.20 лв.
Цената за експресна доставка е 5.90 лв. за цялата страна. Тя се заплаща независимо от стойността на поръчката.